Pia Rockström
Välkommen till min författarvärld!

Jag skriver i intervjuform och älskar att, som i mina två första böcker, låta ett ämne berättas av många röster. Varje gång jag skrivit klart en bok har jag inte tänkt att skriva en till. Men så har idén bara kommit och varje gång fått mig att gråta - för att det känns så rätt. Jag tror därför inte att jag skulle skriva på något som inte blir något. Jag väntar helt enkelt in den stora passionen. 
Påfågeln har varit med mig sedan jag började skriva "Sensitivt ledarskap. Möt det nya sättet att leda i tolv intervjuer", som ges ut 25 september 2020 på Tegar förlag. Med en påfågelfjäder som symbolik, även på mitt bokomslag, manar boken dig som sensitiv att ta plats och breda ut din vackra fjäderdräkt. Att vara sensitiv och inkännande får aldrig hindra dig att ta de ledande rollerna.Tänk vad världen skulle gå miste om, om du inte vågade! 
Att skriva är också att våga. Jag har skrivit hela mitt yrkesliv som journalist. 2017 när min debutbok "Högsensitiva berättar" kom upptäckte jag hur fantastiskt hemma jag känner mig i författarvärlden. Hela mitt inre jublar när jag vistas här. Följ med in på min sida där jag hoppas kunna sprida lite av min skrivarglädje till dig!

Sensitivt ledarskap ges ut på Tegar Förlag! Nu finns den ute hos nätbokhandlarna!

SE VIDEOKLIPP MED LEDARNA!

Här kan du beställa Sensitivt ledarskap på Bokus och Adlibris:  https://www.bokus.com/bok/9789151952055/sensitivt-ledarskap-mot-det-nya-sattet-att-leda-i-tolv-intervjuer/

https://www.adlibris.com/se/bok/sensitivt-ledarskap-mot-det-nya-sattet-att-leda-i-tolv-intervjuer-9789151952055


 

Post
Instagram