Pia Rockström
Välkommen till min författarvärld!

Jag skriver i intervjuform och älskar att, som i mina två första böcker, låta ett ämne berättas av många röster. Varje gång jag skrivit klart en bok har jag inte tänkt att skriva en till. Men så har idén bara kommit och varje gång fått mig att gråta - för att det känns så rätt. Jag tror därför inte att jag skulle skriva på något som inte blir något. Jag väntar helt enkelt in den stora passionen. 
Påfågeln har varit med mig sedan jag började skriva "Sensitivt ledarskap - möt det nya sättet att leda i tolv intervjuer", som ges ut hösten 2020 på Tegar förlag. Med en påfågelfjäder som symbolik, även på mitt bokomslag, manar boken dig som sensitiv att ta plats och breda ut din vackra fjäderdräkt. Att vara sensitiv och inkännande får aldrig hindra dig att ta de ledande rollerna.Tänk vad världen skulle gå miste om, om du inte vågade! 
Att skriva är också att våga. Jag har skrivit hela mitt yrkesliv som journalist. 2017 när min debutbok "Högsensitiva berättar" kom upptäckte jag hur fantastiskt hemma jag känner mig i författarvärlden. Hela mitt inre jublar när jag vistas här. Följ med in på min sida där jag hoppas kunna sprida lite av min skrivarglädje till dig!

Köp en signerad bok av mig! Kostnad: 170 kronor plus frakt 66 kronor. Förskottsbetalning: Swisha 236 kronor till 1236686257 eller betala till bankgiro 671-4133 och uppge där ditt namn. Maila sedan din adress till mig och skriv till vem du vill ha boken signerad. 

 

Post
Instagram